Okulumuz Hakkında

Babacan İlkokulu
BABACAN MAH. BABACAN KÜME EVLERİ BABACAN ILK OKULU BLOK NO 23 MURADİYE / VAN
5551822625
0
https://babacaniomuradiye.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca kontrol edilerek temizlik ve hijyen kurallarına uygun görülerek "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır. *Ayrıca Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği ´Beslenme Dostu Okul Projesi´ kapsamında; okulumuz sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında yürüttüğü olumlu çalışmalarla "BESLENME DOSTU OKUL" sertifikası almaya hak kazanmıştır. *2011 yılında SBS öğrencilerimizden 1 Fen Lisesi, 2 Anadolu Öğretmen Lisesi, 3 Anadolu Lisesi kazanmışlardır.
Öğretmen :6
Öğrenci :140
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :867
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Öğretim Şekli

Normal Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-15:00

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 14 km uzaklıkta.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Babacan Mahallesi

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi, Beslenme Dostu Okul Programı Projesi

Diğer Hususlar

Okulumuz öğrencilerinin tamamı Babacan Mahallesi´nden gelmektedir.Taşımalı öğrencimiz vardır.